Vaske din hund i PetWorld

“Vask din hund her”

Sådan står der på en stor banner udenfor PetWorld. Bemærk det er vask din hund, ikke få vasket din hund. Bare så der ikke er nogen som fejlagtigt tror, at det bliver gjort for dig. Nå, men  efter en meget mudderet tur i hundeskoven, skulle dette nye koncept afprøves.

Theó elsker vand!

Havet, søer, vandløb, ja selv vandpytter kan han ikke stå for. Men bruseren, den er han ikke begejstret for. Han står stille og pænt, mens han bliver vasket, men han ligner jo ynkeligheden selv. Og så har han bare en størrelse, hvor man nærmest er nødt til at sidde med i brusekabinen, for ikke at ødelægge ryggen. Altså er det et større projekt, som nemt kan tage en halv time inden vi er færdige. Bagefter kommer føntørring og rengøring af badeværelset.

Hvordan fungerer det?

Man køber en vaske polet, som gælder for en vask i 10 min. Jeg troede ikke på, jeg kunne vaske og tørrer Theó på 10 min., så de gav en en ekstra polet, som jeg dog ikke fik brug for. I vaske salonen kom Theó op i et kar, så jeg kunne stå med ret ryg og give ham ture med bruseren. Der er flere indstillinger til, hvad der kommer ud af bruseren og man kan vælge frem, som det passer. Theó fik først en skyldning med rent vand. Så fik han vand med shampoo, som så igen blev skyllet ud med rent vand. Den proces forsætte med henholdvis shampoo med loppe kur og bagefter balsam. Da alt sæbe til sidst var skyllet ud, fik han med føntørre. Der lå også håndklæder til rådighed, hvis det skulle være nødvendigt. Ikke nok med at jeg slap for et beskidt badeværelse, så var Theós pels så lækker ren og blød bagefter, at det helt sikkert ikke et sidste gang vi har benyttet os af den mulighed.


Hvad koster det?

Hvis du har medlemskort til PetWorld, koster en vaske polet 50,- Hvis du ikke er medlem koster det 100,- Der er mange fordele ved at være medlem, så hvis du ikke allerede har et PetWorld kort, vil jeg anbefale du har det. Det er helt gratis 🙂

Vil du se en video fra Theós tur i vaske salonen, så klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *