Theos julesok på Byens Dyreklinik

Julehygge på Byens Dyreklinik

I starten af december var Theó og jeg til julehygge på Byens Dyreklinik i Viby. Det var en eftermiddag med æbleskiver, konkurrencer og en fantastisk mulighed for at lære personalet bedre at kende. Theó var ikke den eneste hund, der var mødt op til julehygge. Men for første gang måtte de løbe frit og lege i de lokaler, der ellers kan forbindes med mindre rare ting, som sygdom.

Byens Dyreklinik har tilset Theó lige fra første tjek. Theós hundemor er tilknyttet samme dyrelæge, så det har givet god mening at beholde hende som dyrelæge for Theó. Så er der selvfølgelig også lige det faktum, at Theó er fuldstændig vild med Camilla og hendes personale. Den passion hun udviser for sit fag er helt tydelig og hendes medfølelse til patienter (og ejere) er fantastisk.

En december tradition hos Byens Dyreklinik er, at man kan hænge en julesok op for sit kæledyr og så vil julemanden komme forbi og fylde sokken inden jul. Så Theó havde fået syet billede og navn på sin julesok og vi tog som sagt til julehygge hos dyrelægen, hvor vi også hængte sokken op.

Æbleskiver og konkurrence

Der var stillet an med æbleskiver og gløgg, pebernødder og småkager og hyggelig stemning. Der var spørgeskemaer til julekonkurrence, som jeg faktisk var så heldig at vinde. Og det var en dejlig fornemmelse at komme til dyrelægen og sige at det går godt med dyret. Som regel er der jo noget galt eller i det mindste mistanke om det, når man tager kontakt til dyrelægen.

Det var første gang Theó og jeg var til julehygge hos Byens Dyreklinik, men jeg håber bestemt ikke det var sidste gang. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at så længe de kører med traditionen med julesokken, vil vi komme forbi i starten af december.  Så skal Theós sok være med til at julepynte klinikken.


Theó har fået af vide at det kun er artige hunde, der får noget i sokken fra julemanden. Men selvom årets høst er i hus, holder han det gode stil. Hans hunde mor og hunde søster nåede nemlig ikke forbi med deres sokker i år, så Theós delte sine godter fra julemanden med dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *