Theós hvalp

Theó er blevet far til den dejligste lille hvalp! Det er en pige med hvid pels og sorte pletter.

En uforglemmelig playdate

For cirka 2 måneder siden havde Theó en playdate han sent vil glemme. Theó har mødt mange søde og dejlige hunhunde i sit liv, men Sif’s besøg var noget helt særligt. Ikke kun fordi hun er en ualmindelig flot og dejlig shih tzu hund, men også fordi hun var i løbetid og der blev ikke sagt nej, når Theó ville snuse hende bagi. Først var det lidt forvirrende for Theó, der er vant til at få et klart Nej fra “de voksne” og her blev han opmuntret til at hoppe på.

Men da det gik op for Theó at den var god nok, at han gerne måtte (faktisk skulle), var han meget entusiastisk omkring projektet. Hans “udstyr” foldede sig ud, men sigtekornet måtte han have glemt i farten. Det var den ene forbier efter den anden. Træguvlet, som både Theó og Sif gled på, var heller ikke til meget hjælp. Til sidst måtte “de voksne” træde til i form af støtte til Sif, for ikke at glide væk og støtte til Theó for at ramme rigtig. Og så var den der 😉

En hel hvalp

Lørdag den 22. oktober 2016 fødte Sif en velskabt hvalp på næsten 180 gram og Theó er den stolte far. Der har været enkle kommentar som “kom der kun 1?” Så Theó har taget udtrykket Kvalitet fremfor kvantitet til sig. Hans selvtillid er også blevet boostet med rosende ord som: Dygtig Theó, du har lavet en hel hvalp, ikke bare en kvart eller en halv. Nej, en hel hvalp med øre, hale og det hele!

Theós hvalp

Theós hvalp er kun et par dage gammel. Her får hun mælk fra mors bryst.

Sif er fantastisk med sin lille hvalp. Og Theó får lov til at møde hvalpen, når hun er blevet lidt ældre og selv kun løbe omkring.

Der var flere interesseret købere i graviditetstiden, så der er allerede fundet et godt hjem til den lille hvalp.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *