Theós fødselsdag

I dag er det Theós 2 års fødselsdag 🙂

Alle fødselsdage er særlige, men det sker kun en gang at man bliver dobbelt så gammel, som man er. Det er nemlig kun når man går fra at være 1 år til at være 2 år. Og det er den helt særlige fødselsdag Theó har fejret i dag.

Theós hundemor hedder Tíra og bor ikke langt fra Theó. Theós hundesøster, Lulu, bor stadig hjemme hos mor Tíra. Og da det jo også er Lulus fødselsdag i dag, var Theó inviteret til fælles fødselsdags frokost hos dem.

Hverken Lulu eller Tíra leger meget med deres legetøj, men når de får chancen, kan de finde på at nuppe Theós. Så klog som den lille fyr er, valgte han at få sine gaver inden vi skulle derud.

Sikke en høst

Theó åbnede sine gaver med stor begejstring og sikke begavet han blev. Herlighederne bestod blandt andet af nyt legetøj, en hårtørrer og godbidder.

Efter Theó havde snust til, spist af, rullet med og tændt og slukket for de fine gaver, gjorde han sig klar til fødselsdagsfrokosteren. Theós valg faldt på den grønne butterfly, da han mente der også kunne være lidt påsken farve over den. Eller han har i hvert faldt ikke en gul, så tæt nok på.

Ekstra godt i madskålen når det er fødselsdag

TIl fødselsdagsfrokosteren fik Theó, Lulu og Tíra (ingen skal snydes!) en madskål hver med dejlig fisk, sprødt skin og for en sikkerheds skyld lidt ægte hundemad. Det fik muligvis Theós menneske mor til at frygte dårlig fiske ånde, men hundene var vilde med det. Og de (to af dem i hvert fald) havde jo fødselsdagsretten.

Theó kunne næsten ikke havde ønsket sig mere på sin helt særlige fødselsdag. Mættet på leg og hygge og med fisk i maven, var han så træt da han kom hjem, at han faldt i søvn på sin pude.

En stor tak fra Theó til alle, der var med til at fejre hans fødselsdag!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *