Om shihtzuhund.dk

Denne hjemmeside er lavet for at fortælle om Theó og shih tzu racen i det hele taget. Siden er forhåbentlig til nytte og glæde for folk, der allerede har en shih tzu hund. Men også dem, som overvejer at udvide deres familie med denne dejlige selskabs hund. Og selvfølgelig alle dem, der bare gerne vil følge med i Theós eventyr 😉

Du kan selvfølgelig også følge Theó på både Facebook og YouTube

En blog om Theó og shih tzu racen

Theó bor på Djursland, men kommer vidt omkring i landet. Og han har mange sjove oplevelser, som vi med glæde deler her på siden.

Siden er opbygget som en blog, der hovedsaglig handler om Theó og hans oplevelser. Der er også kategorier, som har med shihtzu racen at gøre og det at have sådan en størrelse i familien. I de indlæg tages der ofte udgangspunkt i Theó, dog er det generalle ting om shihtzu racen, der beskrives. Det er muligt at komme med kommentar til de forskellige indlæg, hvis I skulle have eventuelle spørgsmål eller hvis I har en sjov oplevelse med jeres egen shih tzu hund, som I gerne vil dele.

Send os en hilsen

På kontakt siden er det muligt at skrive til os. Hvis I sender os et sødt eller sjovt billede af jeres shih tzu hund sammen med en billede beskrivelse, så er der god mulighed for at få jeres billede med i vores galleri.

Tusind tak fordi I kiggede forbi vores hjemmeside og vi håber som sagt at den er til nytte og glæde for jer!

Med venlig hilsen

Theo & Kit

shih tzu hund_kit-og-theo
Kit & Theó