Hvalpetræf

VI kalder det stadig hvalpetræf, selvom vores hunde snart bliver 3 år. Men de vil jo altid være hvalpe fra det kuld hunde mor Tíra fik i april 2015.

Familiesammenkomst

Theó er fra et kuld på 7 hvalpe og vi er så heldige stadig at have kontakt med de andre familier. Ind imellem mødes vi, så hundene kan lege sammen og ejerne kan følge med i de andre hundes udvikling. I søndags mødtes Theó med sine søskende, på nær en, der desværre ikke kunne deltage. Til gengæld har en af hunhundene fået hvalpe, hvoraf familien har beholdt en af dem, som kom med i søndags. Kuldets hundemor deltog også. Det var en fornøjelse at se dem alle sammen lege godt sammen og det var sjovt at høre om, hvordan de har udviklet sig i forskellige retninger.

Hvem bestemmer

Udover Theó er der en anden hanhund i flokken. Theó er født som nr. 2 og den anden var den sidste hvalp, der blev født. Faktisk nåede klokken at runde midnat inden den sidste hvalp kom, så som den eneste, har han fødselsdag dagen efter alle sine søskende. Det kan man dog ikke se på størrelsen af de to hunde, så Theó er faktisk en del mindre end sin lillebror. De to hanhunde prøvede også at dominere hinanden, vist uden at nå til enighed om hvem der bestemte. De skiftes bare lidt til at være oven på i deres leg.

Odder Hundeskov

Vi mødtes i Odder Hundeskov, da den ligger godt placeret i forhold til, hvor de forskellige familier bor. Den er også godt “indrettet” med en lille indhegning, som vi havde for os selv. Det eneste der manglede, var måske et bord til alt det kaffe, pandekager, småkager og hvad familierne ellers hver især havde med.

Vi glæder os til næste hvalpetræf

Det var en super hyggelig eftermiddag i godt selskab. Det er fedt at vi kan holde fast i, at mødes ind imellem. Både så hundene kan lege, men også så vi ejere kan dele vores erfaringer og få gode råd fra hinanden. Theó var træt og udmattet, da vi kom hjem. Men der var ingen tvivl om, at han havde haft en god dag. Og vi glæder os allerede til næste gang “familien” skal samles 🙂


Se en lille forfilm fra fornøjelserne i Odder hundeskov på Theós youtube kanal her

Du kan også se billeder fra hvalpetræffet i Theós galleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *