Hundens dag

Theós tur i Tivoli

En gang om året er der Hundens dag i Tivoli i København. Det er faktisk den eneste dag, hvor hunde er velkommen i forlystelsesparken. Til gengæld er det hundeparadis den dag! Der er alle mulige racer plus et væld af sjove og flotte blandinger.

Et hundeparadis

Theó var med i år for første gang, men helt sikkert ikke sidste gang. Op til dagen havde jeg været nervøs for, om det ville være for overvældende for ham med alle de mennesker og især alle de hunde på en gang. Men han klarede det så flot og det var tydeligt at han nød hvert et sekund.

Han hilste pænt på de andre hunde vi kom forbi. Men det var helt tydeligt at det var et must for ham, at hilse på de andre shih tzu hunde. Faktisk kun hvis der var en anden shih tzu i nærheden trak han i snoren, for at komme hen og hilse. De andre shih tzu hund virkede til at have det på samme måde og flere shih tzu ejere bekræftede at også deres hunde havde haft større lyst til at hilse på racefæller end andre racer til Hundens dag. Måske der er en særlig tiltrækning imellem shih tzu hunde.

Hundens dag
Hundens dag i Tivoli

Parade og agility

Vi deltog i race paraden, som var en gåtur igennem haven, hvor hundene gik sammen alt efter deres race. Der stod folk langs hele ruten og beundrede hundene. Der var også stillet en agility bane op på plænen, som hunde og ejere kunne prøve med kyndig vejledning fra folkene bag Schæferhundeklubbens Kreds 2 Amager.


Theó forstod vist ikke helt konceptet med vippen og tunnellen sagde ham intet, men de forhindringer han skulle springer over, var han helt vild med. Og hans lille størrelse tager i betragtning kunne han hoppe imponerende højt.

På den store scene ved plænen var der show med Temaet: Fantastiske filmhund. Alle steder i haven var der sat vandskåle frem til hundene, så Tivolis personale var gode til at fylde op. Der var endda sat en skål spaghetti med kødsovs på en ternet dug frem foran en af restauranterne i ægte Lady & Vagabonden stil.

Theó og jeg fik en stor oplevelse og havde en fantastisk dag til Hundens dag! Tak til Tivoli for et godt og vellykket arrangement.

Se flere billeder fra Theós tur i Tivoli her

Hold øje med Tivoli.dk for at se deres arrangementer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *