Den lille Havfrue

Et must på sightseeing i København

Den lille Havfrue er en skulptur af billedhuggeren Edvard Eriksen, som illustrerer H.C. Andersens eventyr om en lille havfrue. Skulpturen var en gave til København fra bryggeren Carl Jacobsen. Den lille Havfrue sidder på Langelinie og byder rejsende velkommen til Københavns havn. Hun er en af Danmarks største turist attraktioner og derfor var det et must at se hende, da Theó var på sightseeing i København.

Theó og Den lille Havfrue
Theós første møde med Den lille havfrue

Til trods for mange turister, så lykkes det Theó at komme helt hen til hegnet og få et godt udsyn til skulpturen. Der er stort set altid mange mennesker omkring Den lille Havfrue, så hvis din hund har det svært i store menneskemængder, er det måske ikke det mest oplagte sted at besøge. Der er også meget få skyggesteder langs Langelinie, så husk endelig vand til din hund, især på de varme dage.

Efter at have set Den lille Havfrue gik vi en tur langs Langelinie og bagefter op til parken ved Kastellet, hvor der både var mere skygge, bedre mulighed for lang snor og andre hunde at hilse på. Det er et dejlig sted at lufte sin hund. De store græs arealer giver hunden plads til at løbe mere frit omkring, dog stadig i snor. Der er opstillet rigelig med skraldespande, hvor man kan afleverer fyldte hundeposer. Der er også bænke, hvis trætheden skulle melde sig.

Shihtzuhund ved Kastellet
Tager lige en slapper i parken ved Kastellet i København


Se flere billeder fra Theós tur til København i galleriet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *